Programarea minții tale subconștiente în trei pași simpli

Primul lucru de care aveți nevoie pentru a vă asigura că aveți un fel de mediu potrivit trebuie să efectuați efectiv un program de exerciții mentale pentru a vorbi cu subconștientul dvs. și reprogramați-l să facă ceea ce doriți să faceți. Locurile zgomotoase sunt în afara, deoarece acestea provoacă prea multe distragere a atenției și ceea ce căutați este un loc care este lipsit de aproape toți stimulanții, este calm și senin și nu există nici o șansă de a vă întrerupe.

Există o excepție de la acest caz în care puteți avea stimuli olfactivi ca aromoterapia, deoarece unele mirosuri au fost dovedite științific că relaxează de fapt mintea și ajută subconștientul să iasă din apărarea minții raționale. De asemenea, poate doriți să vă gândiți să vă scufundați într-o piscină, dar asigurați-vă că sunteți singuri. O cadă plină va face tot atât de bine, deoarece apa este o conductă strălucitoare pentru relaxare. Cel de-al doilea lucru pe care trebuie să-l faceți este să obțineți câteva metode pentru a vă relaxa. Mediul este un lucru, dar dacă sunteți o minge de stres, nici un vid în lume nu vă poate ajuta să obțineți un fel de relaxare de care aveți nevoie.

Trebuie să puneți stresul vieții dvs. departe și să intrați în sesiune și programul cu o ardezie curată pe care puteți lucra la. Vestea bună este că există mai multe moduri în care puteți face acest lucru. Una dintre modalități este să puteți practica câteva tehnici de respirație, să vă ascultați propriile batai ale inimii și să respirați măsurători. Odată ce puteți cădea într-un ritm, veți realiza că mintea voastră va începe să se limpezească. Dacă știți niște pilați sau yoga, atunci și asta este minunat. Aceste exerciții de întindere și respirație, în special de Yoga, sunt moduri foarte bune pentru a vă relaxa grav. Ultimul lucru de care aveți nevoie este cel mai critic dintre toate, metodele prin care veți oferi minții voastre subconștiente mesajele necesare să o reprogramați.

Una dintre opțiunile pe care le puteți lua în considerare când doriți să faceți acest lucru este, desigur, puterea mesageriei pozitive sau a afirmațiilor, indiferent de care dintre dvs. sunteți cel mai familiarizat. În esență, acestea sunt într-adevăr aceleași lucruri. Acestea sunt mesaje special concepute pe care trebuie să le puteți livra singur. Este într-adevăr ca și cum ai vorbi cuvintele care îți vor da energii și credințe reînnoite în abilitățile tale și în timp ce acest lucru poate părea ca bunul simț pentru tine, mulți nu realizează fie puterea mesageriei pozitive, fie nu știu cum să livreze eficient lor.

Puterea mesajului trebuie să fie una personală, ceea ce înseamnă că trebuie să vă adresați, să utilizați cuvinte puternice și cuvinte care să vă abordeze direct problema. Cu aceste trei lucruri în sinergie, veți avea puterea să vă programați mintea subconștientă și să câștigați beneficiile unei minți mai bune și a unui corp mai bun pe care ați dorit-o întotdeauna.

Reply