Ziua perfectă – creați-o

În fiecare dimineață, când vă treziti imaginați-vă pe Dumnezeu (sau numele pe care îl preferați pentru Ființa Supremă), spunându-vă: “Vă invităm cu drag să vă alături la mine pentru a crea o zi perfectă”.

Pe măsură ce citiți aceste cuvinte – indiferent de timp – imaginați-vă că ziua dvs. începe chiar acum. Această secundă este prima secundă a restului vieții tale. Puteți începe din nou. Din această a doua parte, simțiți cum se simte într-un proces co-creativ cu Cel care vă dă viața. Aceasta este ocazia și dreptul tău magnific de a crea o “zi perfectă”.

Tot ceea ce se întâmplă are un miracol în el. Totul este în ordine. Fiecare cuvânt care se rostește are un dar pentru voi. Totul are un dar al vieții și un mesaj care spune: “Chiar unde ești, Dumnezeu este.” “… Dumnezeu este în tine.” – Leo Tolstoy

Care ar fi ziua ta perfectă? Ce vă cere să vă simțiți bine despre voi înșivă? Ce schimbări trebuie să faceți pentru a avea o zi perfectă? Crearea unei zile perfecte este un proces. Fiecare pas pe care îl faceți poate să vă mute într-o zi mai fericită și mai satisfăcătoare. Întrebați-vă următoarele întrebări:

• Cui aș alege să-mi împărtășesc timpul cu ziua de azi? Alegeți acei oameni care vă aduc bucurie și fericire, cine vă sprijină și vă susține.

• Ce activități distractive mă aduc bucurie și fericire? Pentru a crește fericirea în viața ta, sporiți timpul pe care îl împărțiți făcând lucruri distractive singur sau cu alții. “În fiecare zi se angajează într-o activitate distractivă. mare sau mic.

• Ce moduri vreau să mă răsfăț? Includeți “auto-îngrijire”, care este unic pentru tine. Auto-îngrijirea este fundamentul creării unei “zile perfecte”.

• Planul meu alimentar este sănătos? “Auto-îngrijire” include o nutriție bună. Majoritatea americanilor au nutriție slabă. Știm că acest lucru este adevărat, deoarece șaizeci și șapte la sută dintre cetățenii americani sunt supraponderali sau obezi.

Mulți oameni au depus eforturi semnificative în a ajuta și sprijini pe alții, adesea în detrimentul propriei lor energii și bunăstării. Trebuie să vă amintiți mai întâi să vă îngrijiți, pentru că dacă vă neglijați, nu vă puteți da nimănui dvs., pentru că cele mai bune lucruri sunt consumate fără a fi completate.

Mergeți acum. Indiferent de timp, creați-vă “ziua perfectă”.

Reply