Ofensat: este ofensat face pe cineva drept?

Când cineva își petrece timpul în jurul oamenilor, este posibil să fie momente când aceștia sunt de acord cu ceea ce aud. Odată cu aceasta, există, de asemenea, probabil, momente când acest lucru nu este cazul.

Se poate spune că aceasta este o parte a vieții, iar acest lucru se datorează parțial faptului că ei vor avea propriile opinii. Dacă ar fi de acord cu tot ce a ieșit din gura altei persoane, probabil că ar fi putut să-și dea seama de ele.

Urmatorul pas

Când sunt de acord cu ceea ce aud, ar putea să-l lase pe celălalt să știe sau să nu simtă nevoia de a face ceva. Modul în care se comportă poate depinde de ce vorbeste o altă persoană.

De exemplu, dacă cineva vorbea despre ceva care era aproape de inima lor, ca să spunem așa, au simțit nevoia de a vorbi. Acest lucru ar putea fi atunci un moment în care cineva va arăta cât de pasionați sunt despre acest subiect.

O perspectivă diferită

Dacă nu sunt de acord cu ceva, ar putea avea tendința de a lăsa alte persoane să știe. Acest lucru ar putea fi un semn că ei nu sunt cineva care se reține în viață, și ei chiar s-ar putea vedea pe ei înșiși ca fiind asertivi.

În același timp, ei pot prefera, în general, să-și păstreze părerile cu privire la ei înșiși și poate fi dificil pentru oameni să știe dacă sunt de acord cu ei sau nu. Acestea fiind spuse, comportamentul acestora ar putea fi definit de mai mulți factori diferiți, ceea ce va însemna că nu vor avea un mod fix de comportament.

Deschis la minte

Cu toate acestea, chiar și atunci când nu sunteți de acord cu ceva, nu înseamnă că nu vor fi dispuși să-și schimbe viziunea. Dacă li se prezintă informații noi, de exemplu, aceștia ar putea fi fericiți să accepte ceea ce se spune.

În același mod, s-ar putea, de asemenea, să fiți fericiți să vă schimbați perspectivele dacă sunt într-o poziție în care sunt de acord cu ceva. Atunci nu este că ele sunt conduse ușor; este că au capacitatea de a gândi critic.

Închis

În mod alternativ, s-ar putea menține opiniile lor, și atunci nu va contează ce informații sunt expuse. Alți oameni i-ar putea vedea apoi ca fiind închisi minți sau încăpățânați.

Chiar și așa, s-ar putea crede că nu este nimic în neregulă cu opiniile lor și atunci va fi firesc ca ei să stea lângă ei. Și nu numai că acest lucru ar avea un efect negativ asupra vieții lor, dar ar putea avea și un efect negativ asupra celorlalți.

O altă experiență

Pe lângă faptul că au momente când sunt de acord cu ceea ce aud și momente când nu, pot avea și momente când se simt ofensați. Când are loc acest lucru, ei vor experimenta o reacție puternică la ceea ce sa spus.

Și nu numai că acest lucru poate avea loc atunci când sunt în jurul altora, dar se poate întâmpla și atunci când se accesează online. Prin urmare, nu va trebui să fii în jurul altora pentru ca acest lucru să se întâmple și acest lucru ar putea spori șansele de a fi ofensați.

Fapte emoționale

Se poate spune că este relativ normal ca cineva să fie deranjat sau supărat de ceea ce spun oamenii din când în când. Aceasta este o parte a capacității de a simți; dacă nu ar fi așa, ar fi pur și simplu un observator pasiv.

Ceea ce au auzit vor trece apoi peste cap și nu ar fi posibil ca ei să fie afectați de tot ce are loc. Aceasta ar putea fi văzută ca modalitatea ideală de a trăi viața ca și cum ar fi impermeabilă, dar în același timp ar duce la o existență rece.

O abordare

Odată ce cineva a fost afectat de ceva, ei ar putea lua timp pentru a reflecta asupra a ceea ce are loc pentru ei. Acest lucru le va da posibilitatea să-și asume responsabilitatea pentru modul în care se simt și pentru gândurile care apar în mintea lor.

Prin aceasta, s-ar putea găsi că ceva din trecutul lor a fost declanșat, și apoi ar putea începe să se stabilească. În același timp, s-ar putea găsi că ceea ce sa spus este împotriva uneia dintre valorile lor.

Vorbind

În acest caz, se poate decide să vorbești de ce nu sunt de acord cu ceea ce sa spus, iar acest lucru poate duce apoi la o discuție. Acum, acest lucru poate duce la un rezultat pozitiv sau ar putea să nu ajungă foarte departe, dar cineva va fi abordat în mod conștient.

Alternativa ar fi ca ei să se vadă ca fiind o victimă și să creadă că cealaltă persoană le-a rănit. Se poate ajunge apoi la concluzia că ei au dreptate, iar cealaltă persoană este greșită.

Înaltul sol moral

Apoi este similar cu ceea ce s-ar întâmpla dacă cineva ar fi fost vătămat fizic de o altă persoană și cum ar însemna că acestea ar fi fost nedreptățiți. Cu toate acestea, singurul lucru pe care este posibil să însemne este că o altă persoană a spus ceva și au experimentat o reacție puternică.

Dacă ar fi trebuit să se ridice într-o poziție superioară, ar fi la fel ca aceștia să meargă într-o ușă și apoi să blameze ușa pentru a le face rău. În cele din urmă, au ales să meargă în ușă și trebuie să-și asume responsabilitatea pentru ceea ce sa întâmplat.

O alegere

În același fel, dacă cineva ajunge să se simtă ofensat, este pentru că a ales să fie ofensat. Cu toate acestea, dacă nu sunt conștienți de ceea ce are loc în ele, ei vor crede că se datorează a ceea ce a spus cineva.

Ceea ce subliniază este cât de importantă este conștientizarea de sine, deoarece acest lucru va face mai ușor să-și asume responsabilitatea pentru ceea ce are loc în cadrul lor. Nu va mai fi nevoie ca ei să controleze ceea ce spun ceilalți și acest lucru îi va împiedica să încerce să eradică libertatea de exprimare.

Reply