Ny upptäckt gör fans oroliga

Adeles turné inställd efter att de har upptäckt…

Adele har avbrutit de sista två utställningarna på sin världsturné, på grund av att hon äger rum på Londons Wembley Stadium i helgen, efter att ha skadat hennes vokalband.

Den “förödda” sångaren sa att hon hade fattat beslut om medicinsk rådgivning.

“Att säga att jag är hjärtbruten skulle vara en fullständig underdrift,” skrev London-född Adele i en Twitter-post i de tidiga timmarna.

Hon hade varit skyldig att utföra på Wembley på lördag och söndag, och slutade en fyra-date-run på platsen.

Sex gyllene stunder från Adesels världsturné

I hennes inlägg sa 29-åringen att hennes första två Wembley-shower i veckan hade varit “mina livets största och bästa show”, men att hon hade kämpat ordligt.

Trots röstproblemen var Adeses framträdanden den 28 och 29 juni väl mottagna av kritiker, med Guardian som “instinktivt karismatisk”, tiderna som “gripande” medan telegraf skrev: “Hon är så naturlig på scenen .”

Ursäkt till fans

Adele förklarade: “Jag var tvungen att trycka mycket hårdare än jag normalt gör … det visar sig att jag har skadat mina stämband.

“På medicinsk rådgivning kan jag helt enkelt inte göra över helgen.

“Jag har övervägt att göra lördagskvällens show, men det är högst osannolikt att jag ens gör det genom uppsättningen och jag kan helt enkelt inte smula framför dig alla och gå ut på dig på det sättet.”

    Jag är ledsen för din besvikelse … Du vet att jag inte skulle fatta detta beslut lätt
    Adele, Twitter post

Hon tillade att hon var så desperat att vara med sina fans att hon ens hade ansett att miming vid de sista två programmen.

“Men jag har aldrig gjort det och jag kan inte göra det i en miljon år. Det skulle inte vara det riktiga jag där uppe,” sa Adele.

“Jag är ledsen för din besvikelse … Du vet att jag inte skulle fatta detta beslut lätt.”

Hon avslutade med att säga att återbetalningar skulle vara tillgängliga om utställningarna inte kunde omläggas.

“Det kommer att finnas mer information under de närmaste dagarna. Jag är ledsen, jag är förödad … snälla förlåt mig x.”

Det är inte första gången Adele har haft problem med sina vokalband. Under 2011 genomgick hon halsoperation för att ta bort en godartad polyp.

Reply